Tarieven

Eerste gesprek

Advocatenkantoor Bekker biedt u de mogelijkheid om een eerste oriënterend gesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek krijgt u voldoende tijd, ruimte en gelegenheid om uw vraag neer te leggen, waarop wij u van advies zullen voorzien.

Heeft u een vraag op het gebied van het familierecht, zoals bijvoorbeeld echtscheiding, alimentatie of omgang, dan zult u hiervoor een kleine financiële vergoeding verschuldigd zijn. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de aard en de omvang van uw vraag en zal in onderling overleg met de behandelend advocaat voorafgaand aan het gesprek worden bepaald.

Mocht u een oriënterend gesprek wensen, neemt u dan vooral contact met ons op.

Tarieven

Advocatenkantoor Bekker werkt volgens vast uurtarief. Indien uw financiële situatie niet toelaat om de advocaat te betalen, komt u wellicht in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, hetgeen betekent dat de kosten door de staat worden betaald en u een eigen bijdrage verschuldigd kunt zijn. Mocht u hiervoor in aanmerking komen, ook dan kunt u voor uw rechtsvraag bij Advocatenkantoor Bekker terecht en zal de aanvraag namens u door ons kantoor kunnen worden verzorgd.