Over Ons

Personenrecht, familierecht, strafrecht en strafprocesrecht advocaat Den Haag

Advocatenkantoor Bekker is een advocatenkantoor te Den Haag en heeft advocaten die gespecialiseerd zijn in zowel het personenrecht en familierecht, als het strafrecht en strafprocesrecht. Advocatenkantoor Bekker en haar advocaten streven ernaar kwalitatief hoogstaande juridische bijstand te verlenen aan haar cliënten, zonder hoge financiële of andersoortige drempels.

Rechtsbijstand advocaat Den Haag

Zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden binnen het kantoor Den Haag. Door de kleinschaligheid van het kantoor zijnen de specialisatie van onze advocaten zijn wij in staat om u rechtsbijstand te bieden met persoonlijk contact en aandacht voor uw omstandigheden. Zo krijgt u de juiste rechtsbijstand en de juiste advocaat.

Strafrechtadvocaat, personenrecht en familierecht advocaat Den Haag

Advocatenkantoor Bekker te Den Haag biedt een unieke mix van juridische specialismen onder één dak. Stuk voor stuk staan deze specialismen op een zeer hoog niveau. Binnen advocatenkantoor Bekker zijn diverse advocaten actief, allen hebben een verschillende juridische expertise op het gebied van personenrecht, strafrecht en familierecht. Ook hebben wij een erkende scheidingsbemiddelaar en mediator in huis.